Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Photo

Noen bilder fra en shoot

Publisert: 02.04.2012 @ 16:09 Kategori: Photo Kommentarer: 2

Var jo på en liten shoot med ei venninne her for et par uker siden, og her er noen av bildene. Var litt dans og litt annet som var tema, så jeg synes det ble ganske bra! Hva synes dere? 

Øyne og Lys

Publisert: 02.03.2012 @ 14:57 Kategori: Photo Kommentarer: 4

Synes?

Dette er meg

Publisert: 22.02.2012 @ 17:08 Kategori: Photo Kommentarer: 1Heihei, dette er meg. Jeg er visst både suicidal og kunstnerisk på disse bildene, det er nemlig siste stoppested og kunstlys som var temaet da min kjære Tuva tok bilder av meg denne gangen. Hva synes dere?

Fantastisk

Publisert: 12.02.2012 @ 22:52 Kategori: Photo Kommentarer: 1Er ikke dette bildet helt utrolig fint? Ikke fordi kvaliteten er perfekt, for det er den langt ifra, men bare se på hvordan det er tatt og hvor fint det fremstiller klær, sko og modell. Ble helt forelsket når jeg så det, haha. I dag har jeg vært på musikal på skolen, Chess ble satt opp av 3musikk og 3dans. Ble skikkelig positivt overrasket, gleder meg til å være med å sette opp musikal selv når jeg går i 3. Synes ikke West Side Story var like morsomt, men dette ga meg et positivt inntrykk av musikaler! Hva syns du om bildet? Like/dislike? Liker du musikaler? 

Rosa

Publisert: 11.02.2012 @ 19:53 Kategori: Photo Kommentarer: 1Amour blanc

Publisert: 05.02.2012 @ 15:14 Kategori: Photo Kommentarer: 4


Me by Me

God morgen. Klokken min er ti på ti, og jeg er våken. Det er jeg normalt ikke på denne tiden så lenge det er helg, uansett om jeg jobber eller ikke. I går var en fin kveld med fine mennesker. Vi begynte som 14 jenter, som klarte å få taxiprisen ned i 500 kr fra byen til Andøya, så ble vi plutselig en del fler da vi ankom Andøya. Tok ingen bilder, fordi jeg turte ikke å ta med kameraet mitt på jobb for så å ta det med videre rundt omkring. Angående kamerainnstillingen min så kan jeg skrive et innlegg om det, til de som lurer på hvordan jeg fikk det til. Hva synes du om bildene over? Hadde du en vellykket kveld? Skrives når jeg kommer hjem fra jobb ♥

Hvit

Publisert: 01.02.2012 @ 15:18 Kategori: Photo Kommentarer: 4Klokken er rundt tolv, jeg sitter å hører på spansk gloser som blir uttalt rundt meg, men jeg tenker at jeg egentlig burde hørt på fransk. Hvorfor var jeg så dum, herregud. Jeg synes fransk var så utrolig stygt da jeg valgte språk, men nå synes jeg at det er så utrolig fint! Tok disse bildene i går, fant ut at vi hadde et nesten tomt rom i huset som egnet seg veldig bra til bilder. Lyset var så perfekt, og det var så hvitt, rent og herlig. Skulle bare ønske det skulle stå tomt så jeg kunne fått et stort speil til dansing og samtidig ha det stående til fine bilder og fint lys. I dag skal jeg til et av mine favorittsted her i byen. Kilden! Jeg har fått gratisbilletter til den nye forestillingen som settes opp, West side story. Gleder meg til å se den, selv om jeg skal se den igjen om nøyaktig en uke sammen med familien. Skrives seinere. Hva synes dere om bildene? Skal du se West Side Story? ♥

Closeup effect

Publisert: 19.01.2012 @ 20:38 Kategori: Photo Kommentarer: 5


Jeg har ny innstilling på kameraet, jeg skjønner veldig lite, men jeg har fått ny homovenn og han skjønner en del mer enn meg virker det som. Nå må jeg bare stille inn så jeg blir litt mindre blek, for jeg er ikke hvitere enn Snehvit på ekte! I dag har jeg trent ett par timer ballett og en time med moderne, og det er fint. I morgen er det forresten skoleball  for musikk, dans og drama folket, så det blir sikkert koselig. Håper vi blir litt bedre kjent med andreklasse også, hadde vært kos. Likte du den nye effekten på bildene? Har dere ball i år? 

NYTT KAMERA

Publisert: 13.01.2012 @ 19:12 Kategori: Photo Kommentarer: 3

Wii, nå har jeg endelig fått nytt kamera. Jeg kjøpte det på onsdag, når vi hadde pause fra Kilden, men har ikke fått åpnet og brukt det før nå. Jeg har allerede prøvd å filme med det, og det var mindre kleint enn jeg hadde trodd å snakke foran kamera, så nå skal jeg prøve å videoblogge litt fremover. Kameraet jeg kjøpte heter Canon EOS 1100D med en 18-55 IS linse. Jeg har ikke så god peiling enda, men jeg skal bli bedre. Jeg må bare sette meg inn i det, så blir det så bra! Kameraet filmer i HD, og jeg har allerede merket at bildene blir bedre enn når jeg brukte det gamle kameraet. Gleder meg masse til å få bedre bilder og noen videoer her på bloggen. Håper dere også er litt excited! Har dere noen nyttige kameratips? og hva vil dere se på videoblogg? 

Dagens bilde #7

Publisert: 09.01.2012 @ 21:17 Kategori: Photo Kommentarer: 3♥ Peis må være noe av det herligste som finnes når det er kaldt ute. Liker så godt å komme hjem fra kulda til en varm peis, enten etter en tur i bakken eller en gåtur ute. Det er så fint. Hva synes du?

Når jeg blir stor

Publisert: 11.12.2011 @ 11:51 Kategori: Photo Kommentarer: 2foto_tuva wetrhus ♦

Når jeg blir stor vil jeg bli julenisse, siden da kan jeg oppfylle alle ønskene til alle jeg er glad i. ♥

Bildene 1

Publisert: 25.10.2011 @ 16:03 Kategori: Photo Kommentarer: 3

Å ta bilder for å få frem en følelse eller med et spesielt tema kan være utfordrende. Det må være god kommunikasjon mellom "modell" og fotograf og lys, antrekk og effekter må passe inn. Tok bilder med Tuva forrige uke, og her er noen av dem, endelig! Ble ikke så veldig fornøyd med hvordan jeg selv så ut, men poenget var ikke at jeg skulle være fin, det var å få frem en følelse. Vi var veldig heldige med lyset denne dagen, så jeg ofret meg og kledde av meg selvom det sikkert ikke var mer enn ti grader og en ganske heftig vind til tider. Hvilken følelse tror du vi ville få frem? Hvilket bilde likte du best?

De siste bildene

Publisert: 02.10.2011 @ 12:07 Kategori: Photo Kommentarer: 4
foto_tuva

Her er de siste bildene Tuva tok ♥ I går var en finfin dag, begynte dagen med å jogge 4,5 km som et resultat av at jeg gikk meg vill i Larvik. Det ble litt shopping med mami før jeg dro tilbake til K-town for å treffe noen fine folk... Etter mye om og men havnet vi på Andøya hvor jeg var en av fire jenter eller noe, med andre ord var det 98% gutter som oppførte seg litt som om de aldri hadde sett jenter før. Koselig uansett, fikk litt tilskudd av jenter etterhvert, haha! I dag er det søndag, altså ukas chilledag -  og det skal nytes. See you! Hvilket bilde likte du best?

Don't let her go

Publisert: 29.09.2011 @ 19:54 Kategori: Photo Kommentarer: 3foto_ http://tuviiis.blogg.no-

You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She is not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there. Bob Marley.

Hva synes du om bildene og teksten?

Teaser

Publisert: 28.09.2011 @ 18:27 Kategori: Photo Kommentarer: 4


Uredigert_ foto: Tuva Wetrhus

Dette er kanskje et av favorittbildene fra dagens shoot, min kjære Tuva (link) har tatt bilder av meg idag. Jeg har vært 'modell' for folk før, men ikke helt på denne måten. Tuva vet hva hun vil ha og sier hva jeg skal gjøre, hvordan jeg skal posere og hvilket blikk jeg skal sende hvor. Det er noe av det som gjør henne til en flink fotograf, bortsett fra å ta fantastiske bilder da. Hun er super å jobbe med! Vil dere se mer?! 

Be wild

Publisert: 03.09.2011 @ 10:42 Kategori: Photo Kommentarer: 1


Be wild, be free. Let things be blurry, it will always be a time when you can see things clearer than  you wish for. 

Play with photo

Publisert: 22.08.2011 @ 21:59 Kategori: Photo Kommentarer: 1Idag har jeg påført meg selv en meget ukledelig hjelmsveis etter å ha kjørt rundt hele dagen, utenom det har jeg hatt tre timer dans på skolen og nå har jeg testet ut ulike innstillinger på kameraet. Til å blogge er det flaut hvor lite jeg kan om kameraet jeg bruker. Herlighet, bruker kun autofokus og de greiene der. Jeg vet hvordan jeg tar av og på blitz, så kan jeg sette på selvutløser og sånn.. Jeg skal bli flinkere! Dette er et løfte til meg selv, og dere. Noen tips til enkle, men grunnleggende kunnskaper om Nikon D40X?

Instagram

Publisert: 09.08.2011 @ 20:16 Kategori: Photo Kommentarer: 4

Her er de fleste bildene jeg har lastet opp på Instagram med min iPhone. Synes det er både inspirerende og veldig morsomt å se andres bilder der, fordi man får liksom innsikt i hva folk tenker på eller hva de driver med. Spesielt gøy er det å få respons på egne bilder, og når loggen fyller seg opp med likes og nye followers! :-) Bruker du Instagram?

Bestevennbilde

Publisert: 19.06.2011 @ 17:33 Kategori: Photo Kommentarer: 1

Jeg kan innrømme at jeg er litt bad blogger når det kommer til å ta med meg kamera, og når jeg velger å satse på at bilder fra kveldene blir lagt ut et eller annet sted, men det pleier jo å komme noen bilder hvertfall. Kvaliteten er ikke verdens beste, men det er bestevennen min. Dette er et av de første bildene av oss som faktisk har vært søtt:

Trekker giveaway snart! :-)

Untouched

Publisert: 26.05.2011 @ 15:36 Kategori: Photo Kommentarer: 1


I feel so untouched right now, need you so much that I just can't resist you

Skolebildene

Publisert: 23.05.2011 @ 19:44 Kategori: Photo Kommentarer: 3

Herlighet. Har laget mat og hørt på musikk (terapi) for å bli litt gladere enn jeg var i sta. Jeg er så misfornøyd med de bildene, kan ikke få sagt det en gang. Jeg er sikker på dere skjønner hva jeg mener hvis dere går litt i dere selv. Enten føler man at man er feit, stygg, armen er for feit, smilet er for falskt, øynene er for sløve etc.  Jeg har det hvertfall ofte sånn, og i dag er ikke noe unntak altså. Hehee, love. Noen bilder jeg ble litt mer fornøyd med var klasse/skolebildene. Sammenlignet med bildene fra shooten kommer jeg sikkert til å være fornøyd med alle bilder som blir tatt, haha. Håper dere ble fornøyde med deres, her er hvertfall mitt..
og den søte klassen!Hva synes du? Ble du fornøyd med ditt skolebilde? 

Fått bilder fra shooten

Publisert: 23.05.2011 @ 17:54 Kategori: Photo Kommentarer: 7

Hei sweets..

Jeg er så jævlig misfornøyd nå, for å si det mildt. Bildene fra shooten ble faktisk bra, men jeg har bare fått de jeg ikke likte. Det er stort sett alltid sånn med mindre en selv har enerett på bildene, og det har jeg tydeligvis ikke. Si hva dere synes?Hva synes dere? Cheer me up, please.
 

Inspirasjon og favoritter

Publisert: 18.05.2011 @ 20:32 Kategori: Photo Kommentarer: 3

Hei søte!

Har tatt kanskje 37 pauser fra lesingen, for å sove litt, spise vafler, lage fruktsalat, sjekke facebook og nå igjen: for å blogge. Føler lesingen har gått bra likevel, fordi jeg har jo skjønt hva greia er, bare ikke stiloppgavene. Orker ikke å prøve på å skrive noe i dag, men håper det går fint imorgen uansett. Fikk bladd litt i HM-katalogen som lå i postkassen min i dag, og det er så mye fiint og så mye inspirasjon. Her er noen av bildene og plaggene jeg likte best:

Hvilket bilde likte du best? Back to work, snakkes...

Kjærlighet

Publisert: 13.05.2011 @ 23:58 Kategori: Photo Kommentarer: 0
I'm not afraid of heights, swimming or love, I'm afraid of falling, drowning and rejection. I'm afraid of not being good enough.

LOVE YOU. 
Hva synes du om tekst og bilde?

Details

Publisert: 09.05.2011 @ 20:20 Kategori: Photo Kommentarer: 7

Inspirert av portrettbilder i ulike magasiner. Personlig liker jeg det nederste best, men jeg vet ikke med dere?Hvilket bilde likte du best? Hvorfor?

Innocent and pure

Publisert: 24.04.2011 @ 20:07 Kategori: Photo Kommentarer: 7


Uredigert. Hva synes du om bildet? 


Dagens bilde #7

Publisert: 21.04.2011 @ 23:43 Kategori: Photo Kommentarer: 0


Nikon D40X 

Hva synes du om dagens bilde?

Dagens bilde #6

Publisert: 18.04.2011 @ 22:20 Kategori: Photo Kommentarer: 0

Power is to be able to hold a glowing ball in your bare hands without getting burned. 


Nikon D40X foto: Caroline Tellefsen. 

Hva synes du om bildet og teksten? Synes du jeg skal være mer kreativ på dagens bilde?

Dagens bilde #5

Publisert: 17.04.2011 @ 21:29 Kategori: Photo Kommentarer: 3


Nikon D40X

Hva synes du om dagens bilde? Har du forresten en blogg å anbefale - kanskje din egen?

Dagens bilde #4

Publisert: 17.04.2011 @ 12:48 Kategori: Photo Kommentarer: 1Nikon D40X Foto: Caroline Tellefsen

Hva synes du om dagens bilde? 

Dagens bilde #3

Publisert: 15.04.2011 @ 16:59 Kategori: Photo Kommentarer: 1

I like candles, and it is better to light a candle than curse the darkness.

Nikon D40X

Hva synes du om dagens bilde? 

Dagens bilde #2

Publisert: 14.04.2011 @ 20:17 Kategori: Photo Kommentarer: 2

Image and video hosting by TinyPic

Nikon D40X 

Hva synes du om dagens bilde?

Dagens bilde

Publisert: 13.04.2011 @ 18:21 Kategori: Photo Kommentarer: 6

Jeg har blitt litt flinkere til å faktisk ta bilder av ting, og synes det har blitt ganske mye gøyere. Ikke at jeg har så veldig store ferdigheter innenfor foto, men kanskje jeg kan få det etterhvert. Begynner kanskje med dagens bilde fremover. Dag 1:Vil du at jeg skal ha dagens bilde? Hva synes du om bildet jeg valgte for dag 1?

Welcome to my hidingplace

Publisert: 12.04.2011 @ 18:33 Kategori: Photo Kommentarer: 1

I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Føler meg utrolig dårlig, og har sovet sinnsykt mye. Var oppe av sengen for første gang klokken kvart på tre i dag, og sovnet på sofaen etter en dusj og litt mat. I går lastet jeg opp et bilde i en konkurranse, så om dere er veldig søte: legg igjen en stemme HER. Ellers ønsker jeg dere alle en fin kveld. Her er noen deler av mitt lille gjemmested, altså rommet mitt. ♥

Var det noe du likte?  Stemte du på meg i konkurransen? ♥

Status

Publisert: 31.03.2011 @ 15:45 Kategori: Photo Kommentarer: 0Lei av rein, forelsket i søte sløyfer.

Hva synes du om bildene?I have a gift for you

Publisert: 28.03.2011 @ 19:05 Kategori: Photo Kommentarer: 2It's my heart.. 

 

Hva synes du om bildene? Meg som har tatt!! 

fotoshoot

Publisert: 24.05.2010 @ 16:48 Kategori: Photo Kommentarer: 10
Tusen takk for alle gode innspill når det gjelder å gå inn sko. Det er jo selvfølgelig veldig fristende å ta på seg en våt sokk, for så å gå inn enda fler av tidenes gnagsår. Right.

Siden sist har jeg vært på fotoshoot med proffen selv, Aleksander fra biggdick. Ørjan fra biggdick stilte selvfølgelig som assistent til Aleks, så det var kos. Her har dere noen av bildene:

Kommer sikkert fler seinere, men dette er nesten de eneste jeg har fått til nå. HVA SYNES DERE OM DE?

...

Publisert: 08.04.2010 @ 14:46 Kategori: Photo Kommentarer: 0

Hva synes dere om mine fotoskills? 

eyes, lips, hair, face, me

Publisert: 24.03.2010 @ 15:12 Kategori: Photo Kommentarer: 6

Din mening?

imma do what i do, and if you don't like it its cool fuck you

Publisert: 09.03.2010 @ 18:33 Kategori: Photo Kommentarer: 4

Hør siste linja! <3

its my life
imma do what i do
and if you don't like it
its cool fuck you

Vad tycks? Sang og bilder?

do we heart it?

Publisert: 04.03.2010 @ 22:21 Kategori: Photo Kommentarer: 4
eurochild by =LittleFlair on deviantARTswastruck
skinny bitch(3) Tumblr
omonatheydidnt: Lee Hyori models for GUESSstop making sense
samantha ¢¾samantha ¢¾
mote (VAY )Alemka Krupic | Voyons Voir - Jaime le frivole
DIRTYLITTLESTYLEWHORE.Rainbow Spirit on Flickr - Photo Sharing!
natalie ¢¾Barbies 50th anniversary ¢´ non solo Kawaii
bilder// weheartit.com

I know I heart it. Do you?

-Caroline

noen av bildene

Publisert: 03.03.2010 @ 15:58 Kategori: Photo Kommentarer: 3Hva synes dere?

ok.. dere kan få en forsmak

Publisert: 02.03.2010 @ 14:12 Kategori: Photo Kommentarer: 4
Siden jeg er så supergrei (ja, jeg er det!)- så får dere en forsmak på gårsdagens bilder. Men bare et bilde:

Ikke det beste, men det eneste jeg har her. Så det er flott. Følg med videre :-)
hits