Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Sommer 2010

flashbacks

Publisert: 27.sep.2010 @ 16:13 Kategori: Sommer 2010 Kommentarer: 0

Åhr, jeg logget meg på herr pappas mac for å se noen bilder fra sommeren som jeg ikke hadde fått sett. Bildene var fra turen til England med Wylde Swan. Det var skikkelig koselige flashbacks, og fine minner som dukket opp i hodet mitt. Jeg husker hvor bekymringsløst alt var, og jeg husker hvor fint jeg hadde det sammen med Malene jenta mi, og resten av de fine folkene ombord. Greit nok, det fantes nok av bitches også på båten, men de gode menneskene og de fine minnene veide absolutt opp for dem. Ahhh, good times! Savner det så utrolig mye.. Håper jeg kan ta meg en tur til England for å besøke Chris og Joe <3 eg 
Noe jeg også savner er at alle tok deg for den du var. Jeg brukte ikke sminke en eneste gang mens vi var ute på sjøen, jeg kledde meg j*vlig stygt og jeg ga f*en i hvordan jeg så ut. Men det spilte ingen rolle, for alle bare ble glad i deg på grunn av det du hadde på innsiden, og det er så deilig! Og i tillegg ble jeg ganske så tan, om jeg skal si det selv... :-D

 

har du noen opplevelser du ser tilbake på og savner? hvilke? :D

Tall Ships Races 2010

Publisert: 20.aug.2010 @ 15:41 Kategori: Sommer 2010 Kommentarer: 2
I sommer var det Kristiansand som var den heldige byen å være vertsby for Tall Ships Races, så i Kristiansand ble en haug av folk satt i gang for å gi alle skipene og de besøkende et fantastisk opphold på alle mulige måter. Det var boder til å handle i, underholdning, mulighet til å besøke skipene og masse annet gøy. I denne anledningen fikk jeg muligheten til å seile med et av skipene over til England da de skulle dra fra Kristiansand, og jeg takket ja. Gruet meg sinnsykt, og hadde utrolig lave forventninger. Men turen gikk over alles forventninger, og ble super! Jeg brukte vel 3-4 dager på å være sjøsyk, og chille men de siste dagene deltok jeg litt mer aktivt på ting som ble gjort ombord. I løpet av de ni dagene jeg var borte ble jeg kjent med mange herlige mennesker som jeg kommer til å holde kontakten med mye lengre fremover, og det er alltid koselig. Selvom de jeg ble best kjent med bor i England skal jeg nok klare å holde kontakten oppe.

I England ble det shopping, og det viser jeg sikkert litt etterhvert. Siden tre av plaggene jeg kjøpte var kjoler kommer dere sikkert til å se dem i outfit-sammenheng snart. Let you know! Men dette var en helt syk opplevelse, så det anbefaler jeg å gjøre hvis dere har sjansen! Nå hadde jo jeg med meg ei venninne, men man får mange nye bekjentskaper uansett om man drar alene eller med en venn/venninne!

TAKK TIL CAROLINE SINDLAND FOR FLOTTE BILDER PÅ FACEBOOK! :-)
Var du med å seilte med et av skipene? Besøkte du Tall Ships når de var i Kristiansand?

siste hadetklemmen

Publisert: 25.jun.2010 @ 19:04 Kategori: Sommer 2010 Kommentarer: 5
Utrolig at tre måneder har passert så fort. Tre måneder er det nå siden jeg begynte å telle ned til Portugal, og i morgen drar jeg. Det blir en tidlig morgen, så jeg håper jeg har fått sagt hadet til alle de viktigste. Har i allefall klemt de besteste jentene jeg vet, så da er det viktigste gjort. Nå er det pakking på gang! Ønsk meg god tur, snakkes om en uke!:-)
Stikkord: sommerferie2010

st. hans feiring

Publisert: 24.jun.2010 @ 09:59 Kategori: Sommer 2010 Kommentarer: 0
God morgen. Nå har jeg nettopp våknet fra syv timer i dvalemodus, og er klar for en ny dag. Not so much, men jeg er på god vei til å våkne! Var ute i går med en stor gjeng på ei strand, hvor det ble bål og kos for å feire st. hans, og at det endelig er sommerferie. Herregud å deilig følelse. Nå tenker jeg at det egentlig er helg, men det er torsdag - og det er to dager til Portugal. Tiden har gått så sinnsykt fort fra April og utover. Vinteren gikk saaaakte, og det var lite av det kjente sosiallivet, men det har jeg egentlig fått tatt igjen de siste to månedene. Gleder meg så sinnsykt til resten av det sommeren har å by på. Dette blir den beste sommeren! GOD SOMMER, alle sammen! :-)

Noen av de som var der. FINE FOLK!

Jenta mi, Ulrik og meg <3

Hva gjorde dere i går? Hvordan gikk det med karakterkortet? Hva ble snittet?
Stikkord: sommerferie2010
hits