Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Sommer 2011

Siste dagen

Publisert: 16.aug.2011 @ 21:52 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 0

 


Bromance

Good evening! Jeg blir så trist når jeg tenker på at skolen begynner i  morgen. Noen av vennene mine gleder seg som små barn og hopper rundt som rusa duracell kaniner ved tanken på ny skole, nye mennesker og nye utfordringer. Andre holder på å sutre seg ihjel når det blir snakk om skole. Jeg gruer meg til rutiner og lekser, jeg. Ferie er livet! Denne sommeren har gått så fort, tiden har flydd forbi og kun etterlatt seg noen få spor. Heldigvis sitter jeg igjen med gode minner sammen med herlige mennesker som jeg kan huske på når vinteren flytter inn i Norge igjen. Siste feriedag ble hvertfall tilbragt sammen med fine folk i Nupen og på Hos Naboen når sola gikk ned. Livet er så fint når det er sol! Hva har du gjort denne siste feriedagen?

Welcome to...

Publisert: 10.aug.2011 @ 22:21 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 4

Oltedal! Her er det maks tusen innbyggere, det finnes kun en butikk og de har eget wannabe Hollywood skilt her. Det er ganske sjarmerende på en eller annen merkelig måte, ganske søtt og ganske lite. Omgitt av fjell og veldig ren luft. Vi har vært på tur til skiltet, noe som faktisk ikke tok mer enn ti minuttet hver vei, selvom vi gikk noen omveier. Det er så lite her!! Gleder meg til imorgen, da skal vi på en liten shopping. Har du vært i Oltedal? Haha!

Launes 2011

Publisert: 08.aug.2011 @ 15:23 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Utslitt! To dager med drittmat, dansing på bordene, postgirobygget og bading med skum til taket tar på. Dette har vært en perfekt hyttetur og avsluttning på sommerferien. Det er jo ikke helt over enda, nå er det ikke så mange timer til jeg skal ta på meg brillene, ta en bok og en koffert i hånden og sette meg på toget mot Stavanger og se intelligent ut. Jeg skal besøke en venninne og sikkert treffe noen gamle bekjente de neste dagene, så det blir kjempekoselig! Nå må jeg ta ut pizzaen og spise litt før jeg skal pakke det siste, så vi blogges! Skal du gjøre noe spesielt den siste uken i sommerferien?

I just came to say hello

Publisert: 06.aug.2011 @ 17:32 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 3


Yeah I think you're cute, but really you should know - I just came to say hello. 

Nå drar jeg på hyttetur! It's gonna be aaaaaaawesome! Jeg tar turen til et sted som heter Launes sammen med ca 20 andre. Det skal bli så konge. Bagen er pakket for en uke, selv om vi bare skal være ett par dager. Når jeg kommer hjem er det rett på toget videre. Gleder meg så til denne helgen og neste uke, det skal bli så fint! Nå skal jeg bare legge maten og drikken i en pose og hive meg rundt for å hente Oda i hennes hule før vi kjører ut. Hva synes du om antrekket? Har du noe å se frem til de neste dagene? Blir glad for kommentarer you know, dere var så mye bedre før!

Välkomna tillbaka

Publisert: 31.jul.2011 @ 18:19 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Jakke/vintage

Hei igjen! 

Lenge siden nå. Tenkte ikke så mye på bloggen denne uken, i og med at det har skjedd så mye tragisk i Norge som har vært hardt å fordøye for mange. Personlig mistet jeg ikke noen, men jeg kjenner mange som kjente noen av dem vi mistet. I den første tiden etter noe som rammet så mange ble det bare litt for overfladisk å skrive at jeg har drukket pepsi max og kjørt båt med verdens beste! Er hvertfall klar igjen nå, så nå blir det mest sannsynlig litt mer blogging fremover. Minner om spørsmålsrunden HER.


Holmetur

Publisert: 13.jul.2011 @ 13:22 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 2

Hey sweets! 

Spontan som jeg har en tendens til å være når været er fint og solen stråler bestemte jeg meg for å overnatte på en holme i går. Jeg fikk med meg en liten gjeng, og vi grillet, hørte på musikk og chillet i båten til langt på natt før vi la oss til å sove under litt for få dyner. Nå er vi vel hjemme i hytta og jeg sitter på kjøkkenet klar til å bake litt, mens Oda ligger ute i solen med musikken på fullt. I dag skal jeg mest sansynlig hente scooteren jeg skal kjøpe, wii! Hadde med kamera i går, så her er noen bilder: 

Har du overnattet på en holme i sommer?

Lappen

Publisert: 12.jul.2011 @ 18:13 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 3

YEEEEY! Jeg besto! I går brukte jeg faktisk hele dagen på å øve til mopedteorien, med litt sovepause og sånn da. Jeg var så lei av å øve, men det viste seg å være nyttig! Jeg fikk 3 feil, så jeg besto ganske greit egentlig. Nå er jeg på hytta, har selvfølgelig internett, men kamera er det dårlig med. Webcam derimot... Sååå glad for å få lappen:Vi snakkes! Har du lappen? Hvor mange feil fikk du? 

Sweet sixteen

Publisert: 10.jul.2011 @ 12:23 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 5

Yeey, endelig 16.. Det gøyeste med å ha bursdag er alle de meldingene på mobilen, veggmeldingene på facebook og syngende venner og kjente! Det er så koselig å se at så mange gidder å ta seg tid til å skrive Gratulerer i en eller annen form. Klokken 00.00 fikk jeg plutselig "hurra for deg som fyller"-sangen og en liten skål med litt soyasaus av besøket mitt. De er jo skjønne! Mamma er på vei til denne siden av Norge for å gratulere meg i egen person, og pappa kommer vel hjemover snart for å klemme meg og sånn. Har hatt huset for meg selv siden i går, og det er kanskje det beste jeg vet, så bare det var en fin start på bursdagen! Håper dere får en fin dag, jeg kommer nok ikke til å bruke dagen til å blogge så veldig mye, men vi blogges vel i morgen! ♥SOOOOOOOL!


Håper det blir sol resten av dagen, og at mobilen min funker igjen.. Touchen funker ikke, BAH

Celebration

Publisert: 09.jul.2011 @ 13:46 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1


Det er ikke før imorgen jeg fyller, men i går feiret jeg som sagt 16-års dagen med noen folk. Det var litt fingermat, snacks og brus for de som ville ha det - og noen tok med sitt eget. Jeg synes hvertfall det ble en koselig kveld, med mange av mine beste venner, fine gaver og ekstra underholdning på slutten. I 23-tiden bestemte nemlig fem av gjestene seg for at de skulle kjøre banan, dere vet sånn som henger etter båt. Som sagt, så gjort. Herregud så vittig det var når de falt av bananen gjentatte ganger! Jeg holdt nesten på å falle av stolen av latter. Tok noen bilder fra kvelden, men antrekk ble det dårlig med, for det var så kaldt at jeg tok på meg genseren jeg fikk av min kjære bestevenn ganske tidlig på kvelden! 
denne jenta er noe av det fineste jeg vet!

Dette er det eneste bildet av meg fra kvelden, og ja, jeg er så lav...
Håper alle hadde en fin kveld! Hva gjorde du igår?

Verdens beste kake

Publisert: 07.jul.2011 @ 17:25 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Hei søte! 

Nå er kaken min ferdig bakt og pyntet! Gleder meg til å spise den imorgen, selvom det er et ganske praktfult kunstverk! Hva synes du? 

Portugal 2011

Publisert: 04.jul.2011 @ 22:47 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Hei søte! 

Nå er jeg endelig hjemme. Savnet til min egen seng var så stort mens jeg lå syk nede i varmen, så gjensynsgleden var ganske stor! Vannet her gikk også ned på høykant, så jeg var ganske fornøyd med å komme til Norge. Portugalturen var kanskje ikke det jeg kommer til å se tilbake på som 2011's beste ferieminne, men det var ikke bare kjedelig! De første seks dagene var jeg frisk som en fisk, selv om jeg var både solbrent og hadde soleksem hadde jeg det strålende sammen med bestejenta! Vi var på stranden, på shopping litt forskjellige steder og spiste masse god mat sammen med familien. Egen leilighet fikk vi, med takterasse og litt sånn luksus. Vi levde ganske greit, så det eneste var at villaen og leiligheten ikke hadde aircondition, det var et stort savn for meg hvertfall. Legger bare ut litt bilder, så kommer det sikkert mer en annen dag:

 
Dette er det sykeste skillet jeg har sett, og det er ikke brunfarge dere ser. Jeg var solbrent!!


Turen hadde ikke vært den samme uten bestebeste som alltid får meg i godt humør, smører meg på ryggen og synger for meg på kvelden. Lovelovelove!

Har du reist noe i sommer eller skal du reise?

Campingtips

Publisert: 13.jun.2011 @ 16:45 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Her kommer det noen tips til å gjøre campingturen til et minne for livet, kun ved enkle grep! Dette er tips som jeg har erfaring med, og som jeg må minne meg selv på å huske til neste gang. Herregud hvor lett det er å glemme ting man virkelig trenger når man skal på en eller annen utflukt, uansett hvor veien går! 

1. Myggspray /spiral/lys - Uansett hva du gjør, eller hvor du skal, HUSK DET!

2. Sjekk værmeldingen - Melder de sol i to uker fremover, kjør på hvor som helst, men melder de regn kan det være lurt å holde seg på fastlandet i det minste, slik at dere kan stikke hjem! 

3. Varme klær - Det er alltid kaldt å campe, med mindre dere har ovn i teltet, så ta med jævlig mye klær!!

4. Telt, sovepose og liggeunderlag - Ikke en nødvendighet, men kan være ganske greit om dere planlegger å sove i løpet av natten. Jeg har prøvd både med og uten, men jeg kan ikke akkurat skryte av søvnkvaliteten verken med eller uten telt. 

5. Grillmat og engangsgrill - Mat og drikke er virkelig nødvendig om campingturen skal bli vellykket, for man blir jo så sultne av å sette opp telt og bære tunge bager! 

6. Lighter eller fyrstikker - Det suger når man står langt ute i ødemarken og ikke får fyr på engangsgrillen/bålet.

7. Frokost - Ja, vi elsker frokost når vi camper! Det tar på å tilbringe en hel natt utendørs, så frokost (helst ikke pølser) er lurt å ha med. 

8. Musikk - Stemningsskaper #1, hvis ikke man er rusa på et eller annet, så musikk er viktig. Allsang er sjeldent en suksess uten noe å synge etter, så ta med radio eller sanger folk faktisk kan. 

Gårsdagens camping var kos, men det endte opp med at en del av oss flyktet hjem til Erik og sov der heller. Det var kaldt og værmeldingen sa at det skulle regne, så jeg fikk heldigvis(?) sove innendørs i en seng i stedet. Måtte ligge mellom Herman og Malene i en dobbelseng da, så søvnkvaliteten er ikke så mye å skryte av... Ble hvertfall en vellykket kveld med grilling og rulling i gressbakken på Odderøya, så alt i alt kan vi vel si oss ganske fornøyde! Nå skal jeg hvertfall sove litt, jeg er så trøtt! Fikk selvfølgelig en telefon klokken halv fire i natt, når vi akkurat hadde klart å sovne i den lille sengen vi hadde blitt tildelt, så det ble ikke så mye søvn på oss! 


Bilder lånt av Linn Norheim og Benedicte Ramfjord! 

Hva synes du om tipsene og bildene? 

Kristiansand love

Publisert: 10.jun.2011 @ 14:14 Kategori: Sommer 2011 Kommentarer: 1

Hei søtesøte! 

For et fantastisk vær det er i dag! Sommerbyen viser seg fra sin beste side når sola skinner og små og store inntar fiskebrygga for å spise is. Ah, det finnes ikke noe som er bedre enn sommer på Sørlandet! I dag har vi vært på Bali (bystranda), en liten tur i byen og hatt en fi avslutning på skoledagen med is på fiskebrygga. Herlighet hvor deilig dette været, stedet og livet er akkurat nå. Jeg hadde med meg kamera i dag (flink blogger), og var så heldig at jeg fikk lov til å legge ut bildene, så her er noen av dem: 

 

Hva slags vær har du i dag? Skal du noe spennende i dag?

hits