Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: Spørsmål og Svar

Spørsmål og Svar

Publisert: 23.10.2012 @ 16:30 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 2

Hei sweets. Har kommet inn et par spørsmål som jeg tenkte jeg kunne svare på i et eget innlegg, da begge spørsmålene krever litt utfyllende svar og mest sansynlig er noe flere lurer på! :-) 


Bare lurte på en ting, ser at du ofte er med mange andre norske jenter. valgte du å dra sammen med dem eller komme med dem, eller hadde du bare flaks og ble plassert på samme skole som dem?:)

Jeg valgte hvor jeg skulle dra, ettersom jeg reiser med spesialprogrammet. Kom derfor sammen med mange andre norske fordi de andre jentene og gutten også valgte dette stedet. Jeg valgte med andre ord ikke å komme sammen med dem, og om jeg hadde hatt valget ville jeg gjerne begynt på en skole uten noen andre norske. Jeg trives selvfølgelig i "norsk selskap", men jeg er jo først og fremst i Australia for å bli kjent med Aussies og lære meg engelsk, og det var vanskelig i starten med tanke på at vi fort ble en norsk gjeng. Anbefaler å prøve å unngå å komme med flere norske, tror det er lettere på flere områder om du bare er med en eller ingen som snakker ditt eget språk :-)  

Hei, jeg bare lurer på en liten ting: Jeg vet det er mange som synes det er vanskelig med mat og sånn og at de legger på seg når de reiser til USA. Men hvordan er det i Australia egentlig, hvordan har det vært for deg? (skal på utveksling neste år og gruer meg litt til akkurat dette) :)
Jeg er akkurat samme, jeg gruet meg til hele denne matsituasjonen som utvekslings-året liksom skal bringe. Jeg var bestemt på å ikke legge på meg, og jeg trente med det i tankene 5-6 ganger i uka, men jeg har likevel gått opp i vekt. Det er nesten umulig å unngå, for man vil jo smake på alt og man tenker mye på mat. Jeg tror det lett blir en trøst for å undertrykke andre følelser, som savn, tristhet og frustrasjon, og det er der mange går på en smell. Australia er nok like "ille" som USA med tanke på at det er veldig lett å bare løpe innom McDonalds, Hungry Jacks eller Subway - men de har også sunn mat som du finner hjemme. Eksempler er: frisk frukt, grønnsaker, cottage cheese, yoghurt, kjøtt, fisk, kylling osv. Brødet er for det meste hvitt i de fleste hjem, men det er fullt mulig å få tak i knekkebrød og lignende. Matsituasjonen har endret seg veldig de siste ukene, nå har jeg vært her i over tre måneder, har smakt på det jeg trengte å smake på og er tilbake i det jeg anser som sunne vaner, men det er vanskelig og du kommer mest sansynlig til å legge på deg litt. Bare ha i tankene at det går av igjen så snart du kommer hjem, og kos deg mens du kan. Lykke til på utveksling, gjør det beste ut av det :-)  

Hvis dere har noen andre spørsmål om utveksling eller noe annet kan de stilles i kommentarfeltet på dette innlegget, så kommer svar så fort som mulig ♥

Q&A

Publisert: 16.06.2012 @ 21:12 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 0
Hva tenker du å studere etter vidregående? Psykologi. 

Hvorfor bestemte du deg for å flytte til Australia? Fordi jeg vil oppleve mer av verden, nye kulturer og mange fler spennende mennesker. Dette er jeg helt overbevist om at Australia kan gi meg, og for min del synes jeg det er bedre å starte tidlig å oppleve alt jeg ønsker, enn å vente til senere, når situasjonen med familie, studier og sånn er annerledes. 

Har du piercing/tatovering noen steder? Ja. Har piercing i tungen og navlen og en tatovering på håndleddet. :) 

Har du kjæreste? hvem? Jeg har fire. Neida

Hvor går du på pole dance? er det gøy? kan du skrive et innlegg om det? Digger bloggen din!! <3 Ja, jeg har gått på Pole Dancing. Det er et seks-ukers kurs som koster 1200 kr, og det finnes fire nivåer. På nivå en som jeg gikk på lærte vi egentlig alt det som er "basic" for pole dance, altså å spinne på mange forskjellige måter, henge opp ned, sitte på stangen osv. Synes det var veldig gøy, men grunnen til at jeg sluttet var at jeg rett og slett ikke hadde tid til alt jeg ville gjøre på en uke, så da måtte noe nedprioriteres. Prisen er også et minus, ettersom det koster 200 kr per gang, og jeg ikke kunne rekke det hver uke. Og takk for at du liker bloggen, hehe :) 

Hvilken str har du i runwaydreamz shortsen din? hvor mye kostet det for shortsen?(+frakt) og hvor lang tid tok det før den kom?:-) Den kostet 148$, som tilsvarer ca 900 kr. Frakten vet jeg ikke prisen på, men det kommer vel an på hvor mange shortser du bestiller. Jeg fikk tollfri pakke, siden den var merket som gave, men vet ikke om dette gjelder hvis du bestiller fler enn en shorts. Jeg bestilte først str Small og det tok ca 2-3 uker før den kom, men den var så liten at jeg ikke kunne satt meg ned og fortsatt sett komfortabel ut, så jeg byttet den i Large for å få god plass, og det gjorde jeg absolutt. Får plass til en stor genser pluss begge hendene nedi den, så nå må jeg bruke et belte på den, men er uansett veldig fornøyd! :) 

Spørsmål?

Publisert: 20.03.2012 @ 15:27 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 4Heihei, dette er meg med sløyfe i håret. I går kveld kom jeg hjem og var utrolig sliten, men måtte likevel sette meg ned med både matte og engelsk for i dag skulle det skje. Prøve og fremføring på samme dag, lucky ikke sant? Heldigvis fikk jeg et blad og litt andre koselige ting i posten, så det reddet kvelden. Fikk et spørsmål om jeg kunne ha en spørsmålsrunde, og siden det er litt kleint, men litt gøy så kan jeg jo ta i mot spørsmål på dette innlegget og svare på dem på et innlegg eller en video i løpet av noen dager. Så hva lurer du på?

Noen svar på spørsmål

Publisert: 14.11.2011 @ 20:35 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 3Hei dere søte! 

I dag har jeg trent og trent og trent. I seks timer, er så sliten nå!! Gleder meg til å finne sengen i kveld. Har litt nytt å fortelle om, men kan ikke fortelle om alt helt enda, så dere må vente i spenning i noen dager! 

Tenkte å ta et innlegg med svar på spørsmål som har kommet inn de siste dagene. De fleste spørsmålene er fra dette innlegget.

Wow, fine sko! var de dyre?
De kostet 450 + 250 kr i toll. 

Hvor har du kjøpt den andre kjolen? :) veldig fine kjoler og sko!
Begge kjolene er fra Nelly.com

Hvilket merke og modell er brillene dine? :)
Det vet jeg desverre ikke, men de er uten styrke og ikke av den beste kvaliteten, så sikkert bare noe billig. :)

Kan du legge ut linken på den nederste kjolen? nydelig!!!!!!
Jeg lette etter linken, men det ser ut som mange likte kjolen for den er helt utsolgt. Jeg fant ett par kjoler som ligner da, de kan du se HER og HER.  

Håper dere fikk greie svar på det dere lurte på, så blogger jeg når jeg får tid igjen. Nå skal jeg øve til matteprøve, så må egentlig løpe. ♥ 

Q&A

Publisert: 01.08.2011 @ 23:36 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 2Jeg leste at du var kommet inn på danselinja, og lurer på hvorfor du valgte det? Du må nok være utrolig flink til å danse da, eller ihvertfall ha en stor interesse for dans? Jeg er ikke flink til å danse og dans er heller ikke en stor lidenskap enda. Jeg valgte dans fordi jeg ønsker meg en litt annerledes utfordring i hverdagen og synes det er helt nydelig med dans, så jeg har veldig lyst til å lære det.  

Hvilke butikk-kjeder/merker liker du best når det kommer til klær? Jeg liker kjedebutikker som Bik Bok, H&M og de vanlige, men skal man ha noe som ikke alle har er secondhand butikker gull! Nelly.com har et bra utvalg av klær og sko, men når det kommer til min ønskeliste står det en god del plagg og sko fra Acne høyt på listen!  

Hvilken er din favoritt film? Har sett for mange filmer til å ha en favoritt. Jeg hater lange filmer, så filmer som varer under 105 minutter er som oftest greie. 

Hva ville du gjort hvis du hadde hatt ubegrenset med penger for én dag? Kjøpt alle høstfavorittene i motebildet, sendt penger til alle fattige og tent lys i hele Norge for ofrene på Utøya og regjeringskvartalet. Tenk så nydelig det hadde vært å fly over Norge en natt hvis hele landet var dekket av levende lys. 

Rumpa i peisen eller peisen i rumpa? Peisen i rumpa :3  

Hvem er den beste i verden? Tror riktig svar er Oda!  

Te eller kaffe? Kaffe Mocca. 

Erru med på å se en film i 5 timer elleeer? Hehehe, nei.

Favoritt farge? Nude eller mintgrønn.

Katt eller Hund? Ingen av dem. Vil ha en liten valp som aldri blir voksen, eller en kattunge som aldri blir stor. 

Favorittplagg? Det er så mange plagg jeg liker, kan ikke velge. 

Hva anbefaler DU av hår produkter? Hmm. Biosilk Silk Therapy Treatment er bra! Bruker den selv, og den varer evig fordi flasken er så stor og man trenger så lite! Ellers er Bed Head Tigi sine shampoo & balsamer gode og lukter himmelsk. 

Nærmeste vennene dine fra ungdomsskolen? Oda og Ane er de nærmeste, men jeg håper på å holde kontakten med flere! 

Hvorfor søkte du danselinja? Se lengre opp i innlegget. 

Drømme yrke ditt? (Hva vil du bli) Drømmen er noe innenfor mote, men hvis jeg skal være litt realistisk håper jeg på å bli psykolog en gang i tiden. Kanskje. 

Drømme gutt/mann? Høy, sterk og kjekk. Han må være til å stole på, kunne få meg til å le og helst være så mye større enn meg at jeg kan sitte på fanget hans uten å føle meg tung. og snill da, kanskje litt handy også. Det er også en fordel om han spiller fotball, har fin stil, fin bil, båt, hytte ved sjøen og bruker Jean Paul Femme parfymen. Jeg er ikke så kravstor altså, jeg lover! Vet jo at ikke drømmemannen finnes.

Favoritt mat? Jeg elsker pannekaker, skive med brie eller røkelaks, sushi, kylling, pinnekjøtt og masse annet. Kan ikke velge! 

Hvor i verden vil du helst bo? New York, London, Bali eller kanskje et sted i Italia. 

Hva vil/skal du studere etter vgs? Psykologi tror jeg. 

McDonald's eller Burger King? hoho Spiser ikke på noen av dem, men kanskje McDonalds med tanke på at milkshaken deres schmaker godt. 

Nevn 5 personer du ville hatt med på en øde øy og hvorfor? Rikke og Malene, fordi de vet alt om meg og er de herligste og mest oppløftende jentene i livet. Oda, fordi hun får meg til å le, smile og løpe rundt som en duracellkanin noen ganger og får meg til å slappe helt av andre ganger. Anders fordi jeg har hatt en herlig sommer på grunn av han, verdens snilleste! Per, Eivind, Bjørn Erik, Ane, Thjerza, Tuva W, Erlen, Vetle og mangemangemange flere fordi da hadde det blitt LIV! Det går ikke ann å bare si fem! 

Kan du fortelle litt om hvordan det fungerer på jobben din, Caroline?:) Jeg skal søke ekstrajobb etter sommeren, og vil se om pizza jobb er tingen for meg:) Når og hvor lenge jobber du? Hvor mye tjener du i timen? Og det viktigste: Trives du godt med jobben? Eller føler du den bare er stress?:) Jeg jobber annenhver helg, altså lørdag og søndag hovedsaklig fra klokken 10-14. På jobben vasker jeg litt, er med og baker pizzabunnene og lager pizza i blant. Miljøet på Dolly Dimples er veldig fint, fordi vi har mange arrangementer utenom hvor vi samles for å være venner og gjøre ting sammen som ikke nødvendigvis er jobbrelatert. Jeg tjener 88 kr til vanlig, men i helgene er det et greit tillegg. Jeg trives ganske godt der ute, men det er litt stress at jeg må helt til andre siden av byen for å gå på jobb! Jeg synes du skal søke, det er en utrolig fin jobberfaring å ta med seg videre.

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på. Er det noe mer kan dere fyre løs under her, så kommer det svar fortløpende. 

Spørsmål og Svar del 2

Publisert: 05.03.2011 @ 17:37 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 0

Hva trener du?
Spinning, aerobic og så er jeg glad i å jogge, men det må nok bli litt mer bart på bakken før jeg tar på joggeskoene for å gå ut.


Hvordan tar du så fine bilder?
Takk for det. :-) Det finnes ikke noen spesiell regel jeg følger, jeg bruker et bra kamera så knipser jeg noen og velger ut de jeg liker best. 

 

Er du naken på headeren din? :P kult

Hehe, delvis ja.


Hvordan får du så nydelig hud?
Jeg gjør egentlig ingenting spesielt, jeg har nok bare vært heldig. Men tusen takk! :-)


Har du kjæreste?
Nei, det har jeg ikke.


Hva vil du bli?
Psykolog.


Hvem er dine beste venner?
Det svarte jeg på i del 1.


Hvem er den kjekkeste i verden utenom kjendis?
Vanskelig. Det finnes så mange kjekke gutter, men jeg klarer ikke å velge en.


Hva liker du på skola?

Skrivedager, engelsk, restaurant og matfaget (valgfag) og litt kunst og håndverk.

 

Er du forelsket akkurat NÅ?
Nei, kan nok ikke si at jeg er forelsket.


Kan du lage en sminkevideo?
Flaut!


Hvem er den peneste jenta på trinnet?
Jeg vet ikke, synes det er så mange søte!


Hvem er den kjekkeste gutten på trinnet?
Vet ikke egentlig. Det er jo noen som ser bedre ut enn andre, men klarer ikke å velge en.

Hva gjør du på fritiden?

Synger, er med venner og trener. Så jobber jeg jo annenhver helg.

 

Hva får deg i ekstra godt humør?
Mine nærmeste, musikk og glade mennesker!


Liker du deg der du bor? eller vil du heller bo et annet sted i Kristiansand?
Jeg liker meg godt her, men av og til tenker jeg at det hadde vært skikkelig deilig å bo i byen.


Hva savner du mest fra barndommen?
At mamma var til stede hele tiden! <3


Naturlige hårfarge?

Sånn kommuneGRÅ, som jeg kaller det. Folk sier det heter brunt, men det er ikke brunt, det er grått!

Hvorfor startet du å blogge?
Fordi alle blogget i den perioden, og jeg trodde jeg hadde potensial til å ha og opprettholde en bra blogg, men jeg har ikke akkurat fulgt så veldig opp disse to årene. Hehe. :-)

Liker du noen fortiden?
Tror ikke det.


Yndlings kjendis?

Channing Tatum, Megan Fox, Jessica Alba, Beyonce, Rihanna osv. Av forskjellige grunner selvfølgelig, så klarer ikke velge en.


Fineste film du har sett?
The last song får meg til å grine hver gang, siden den synes jeg er skikkelig fin. Ellers er One Tree Hill noe av det fineste jeg vet, men det er jo ikke en film da..Flink til å synge?
Jeg vet ikke om jeg er flink, det er litt opptil hver enkelt å ha en mening om akkurat det, men jeg har sunget for folk flere ganger.

Er du god på skolen? Bra blogg forresten!

Ja, det er jeg faktisk. Karakterene mine er ganske gode.

 

Kan du nevne 10 rolige sanger og 10 andre sanger som du hører mye på?

Hva med et eget innlegg? Litt greiere, siden det er så mange som 20 sanger som skal med!

Spørsmål og Svar del 1

Publisert: 03.03.2011 @ 12:55 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 1

Hvilken BH størrelse bruker du?

Du kan sjekke skapet mitt neste gang du er på besøk.

 

Hvor mange har du kysset?
Det vet jeg ikke helt, men det er ikke så veldig mange.


Hvor mange har du vært sammen med?
Jeg har vært sammen med en, men har hatt to forhold som jeg har sett på som seriøse.


Er du jomfru?
Upassende for bloggen.


Røyker, snuser eller drikker du?
Nei.


Hva synes du om røyking snusing og drikking før aldersgrense?
Det synes jeg folk skal bestemme selv, hver enkelt må ta konsekvensene for sine handlinger, så da synes jeg også at de skal være gamle nok til å ta de eventuelle konsekvensene de kan få.


Hvem er din bestevenn(samme kjønn og motsatt kjønn)?
Rikke og Malene er mine beste jentevenner og Arild og Eivind er mine beste guttevenner. <3


Hva kaller du en god venn?
En god venn kan være ganske mye, siden alle er forskjellige ? men det viktigste er vel egentlig tillit og at man kan ha det gøy sammen.


Er du en god venn mot dine venner?
Jeg er en god venn mot dem som er gode venner tilbake.


Yndlings mat?
Hmm.. Det er så sinnsykt mye som er godt, men jeg elsker sushi, reker, kylling, pinnekjøtt og RACLETTE, utrolig godt!


Yndlings dyr?
Jeg har alltid vært et såkalt kattemenneske, fordi vi har hatt katt i mange år, men jeg er usikker på hva yndlingsdyret mitt er egentlig.


Yndlings butikk? hvor handler du mest?
Klær handler jeg der jeg finner noe jeg liker, f.eks BikBok, Monki, Gina, H&M osv. Sko handler jeg også der jeg finner noe jeg liker, men jeg liker veldig mange av skoene fra Nelly!


Du har så mye fint tøy, hvor for du inspirasjon ifra?
Oi, takk!! Inspirasjon får jeg fra blader, folk på gata, blogger og noen kjendiser.


Du har UTROLIIIIG fin hud, hva slags rense produkter bruker du?
Takk! Jeg bruker ingenting spesielt egentlig, om jeg har tørr hud en dag pleier jeg å sove med en fet krem, så ordner det seg som oftest av seg selv..


Kan du vise hva du har i sminkepungen din?
Ja, kommer i eget innlegg!


Kan du svare på video`?????? :):):):) JEG DIGGER BLOGGEN!!!!

Det var planen, men det kom ikke nok spørsmål til at jeg fikk gjort det. Takk for det! :-)

 

Hvilken sminke bruker du?
Skal vise i eget innlegg.


Kan du lage hårvideo? :)

Tror ikke det. Det eneste jeg gjør med håret mitt er å rette det eller sette det opp i en høy hestehale eller høy tutt. Kanskje jeg knytter en sløyfe rundt hestehalen sånn som jeg har gjort her:


Hva er det du er mest fårnøyd med på kroppen din ?

Kanskje at jeg har ganske små føtter, synes det er søtt. Eller øynene mine på gode dager.


Kan du si dine 6 beste venner ?

Nei, det kan jeg ikke. Har nevnt de beste, men jeg liker egentlig ikke så veldig godt å rangere folk. Det blir så dumt, og folk kan ta seg så nær av det hvis de plutselig ligger på 20. plass?! Av vennene til noen, så har ikke en sånn toppliste blant venner..

 

Ønsker dere mer utfyllende svar kan dere kommentere under her, ellers håper jeg dere ble fornøyd med del 1! Følg med for resten av svarene :-)

Kommentarsvar

Publisert: 01.12.2009 @ 18:18 Kategori: Spørsmål og Svar Kommentarer: 0

Hei bloggen. Tenkte jeg skulle begynne med noe nytt kalt "kommentarsvar". Så når dere stille et spørsmål soexportnytelli 210m kommentar eller på mail, kan jeg skrive et innlegg med en/flere kommentarer. Så slipper dere å gå inn på innlegget dere kommenterte for å sjekke svar. Fikk inn et spørsmål ang. et svar spørsmålsrunden nemlig, så kan bare ta å svare på det.

Hvorfor drikker du ikke?
Hmm. Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare på et sånn spørsmål. Kanskje du/dere syns jeg virker som en person som er helt partyyyyyyy hver helg, men ikke egentlig. Jeg var bortreist den uka som alt skjedde, så fikk bare ikke med meg det chille sommergreiene. Så jeg har bare ikke begynt, rett og slett. Håper du fikk svar som du ville? Vis ikke kan du vel stille et nytt spørsmål under her.

Fortsett å kommentere på innlegget under her, forresten. Jeg runder av, for nå kom Rikke.
Bloggeees ;-D


hits