Forsiden Om Meg Spørsmål og Svar Kamera Kontakt

Kategori: VS

rimelig vs rådyrt

Publisert: 01.apr.2010 @ 13:10 Kategori: VS Kommentarer: 7
Hey. Jeg er tilbake fra Haukeli, tenkte å poste noen bilder senere men først får dere se et bilde jeg lagde til noe på skolen. Trykk på bildet for å se det større.

Vad tycks? :-) Hva likte du best av tingene?

vinner av vs og vurdering

Publisert: 04.mar.2010 @ 21:18 Kategori: VS Kommentarer: 2
Nå har blogg vs blogg'en jeg hadde falt veldig langt ned på siden her, og derfor velger jeg å avslutte den.

And the winner is BIGGDICK!


Vurderingen lyder som følger:

Header og design.
Som dere ser har de en ganske bra header. Enkel men fin, og de har fått med navnet/bloggadressen i headeren. Det er alltid et pluss, slik at man vet hvilken bloggadresse man skal besøke neste gang. Dobbeltmoralsk siden jeg ikke har det, men nok om det. Headeren er fin! Ellers er designet ganske ryddig. De har brukt fargene blå, lilla, hvit og sort og har satt det sammen fint.
Karakter: 5+

Innhold.
Biggdick-guttene blogger ofte og bra. De følger opp med litt bilder og videoer/livesendinger har de også. Det eneste som trekker ned her er at det er litt færre bilder enn det burde vært for å få en perfekt blogg!
Karakter: 4+

Oppsummering.
Guttene har fint design og fin header. De blogger bra, og oppdaterer ofte. De er nok å finne på topplisten i løpet av noen få måneder, skal dere se! De trenger bare litt flere lesere, og det får de nok snart.
Sammenlagt karakter: 5.


Har du besøk Biggdick-guttenes blogg? Hva synes du om dem?

blogg vs blogg- ble det deg?

Publisert: 28.feb.2010 @ 20:24 Kategori: VS Kommentarer: 9
Trakk kandidatene på en ganske fear måte: sa at mine to lillesøstre skulle si et tall hver mellom 1 og 10. Tallene ble 2 og 9, noe som betyr at kandidatene i blogg vs blogg bleeee;

nr 1- http://biggdick.blogg.no

vs

nr 2- http://christinahaugeruud.blogg.noLegg igjen en stemme i kommentarfeltet, så trekker jeg en vinner som får vurdering i løpet av uken. :-)

Jeg kjører blogg vs blogg- meld deg på

Publisert: 26.feb.2010 @ 20:38 Kategori: VS Kommentarer: 10
Cry! Dataen min er ødelagt, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg hadde skrevet sykt mye som Simon skulle få, og når jeg skulle printe det ut gikk dataen i stykker og jeg satt der.... Jeg skal selvfølgelig prøve å legge ut noen innlegg fra andre dataer sånn som nå. Nå er jeg hos Vilde, og tar farvel før hun skal dra til Grand Canaria (misunnelse). Skulle legge ut outfitbilder som jeg tok tidligere i dag, men dataen tok så klart ikke minnekortet mitt, så det er jo flott. I morgen begynner jeg å jobbe på Dolly Dimples, så det blir sikkert bra!

Skal du noe spennende i kveld? Hvis du vil bli med på blogg VS blogg- ta å skriv bloggen din under her, så trekker jeg to som blir med i løpet av helgen!

hot/not

Publisert: 23.feb.2010 @ 21:20 Kategori: VS Kommentarer: 2


RØDT? HOT/NOT. JEG GÅR FOR HOT!

hvilken likte du best?

Publisert: 27.jan.2010 @ 17:51 Kategori: VS Kommentarer: 9


Hey bitches, trenger noe hjelp:
1 vs 2? Jeg skal ha en av dem tenkte jeg, men det er ikke så lett når jeg er så utrolig ubesluttsom. Jeg ville først ha 1, men den har de kun i small, så tenkte jeg litt på 2 for den har de i x-small siden jeg er såpass liten så bruker jeg helst x-small. Den er visstnok stor i str. også, så 1 VS 2? Kommenter så blir jeg glad!

VS: romantisk vs rocka

Publisert: 11.okt.2009 @ 15:52 Kategori: VS Kommentarer: 7
inntatte skjermbilder
Jeg hadde lett valgt det romantiske outfittet, ut av disse to. Men det er ikke min mening som er viktigst, det er deres.

ROMANTISK VS. ROCKA, folkens?

VS - H&M vs CUBUS

Publisert: 06.okt.2009 @ 17:07 Kategori: VS Kommentarer: 10
Hej hej hallå. Bestemte meg nok en gang for å ha en vs, for å se hva bloggleserne mine synes. Denne gangen handler det ikke om noe jeg trenger hjelp til, men bare deres mening.
Så du? Hennes & Maurits eller Cubus?
pictures1

VS

Publisert: 03.okt.2009 @ 19:10 Kategori: VS Kommentarer: 7

Hej hej hallå!
Jeg har bestemt meg for at i vinter skal jeg ha også slenge meg med på moten, og gå rundt med verdens kuuuleste sko, nemlig UGGs. Så her kommer den store VS'en.

Strikke uggs, eller vanlige uggs? Eventuelt, hvilken farge?
kollasj

Jeg trenger hjelp fra dere lesere, så hva synes dere? : )

hits